Contact

Direct contact

Ik wil:

Kosten Loonschade.com

Loonschade.com werkt op basis van no cure no pay. No cure no pay betekent dat er alleen kosten in rekening worden gebracht als er ook daadwerkelijk een schadevergoeding kan worden verhaald. Is er geen verhaal mogelijk, bijvoorbeeld omdat de aansprakelijkheid niet rond komt, dan betaalt u dus ook geen kosten.

De volgende staffel wordt hierbij gehanteerd:

Over loonschade tot € 10.000,- 12 % beloning
Over loonschade van € 10.001,- tot € 50.000,- 6 % beloning
Over loonschade boven € 50.000,- 3 % beloning

Genoemde percentages zijn exclusief 21 % btw. Dit is het scherpste tarief voor loonregres dat u in Nederland zult vinden. Gemiddeld betaalt u bij Loonschade.com 15% minder honorarium dan bij andere loonschade experts.

Wij maken een dergelijke afspraak omdat er een wettelijke basis ontbreekt voor het laten vergoeden van onze kosten door de aansprakelijke partij. Wel dienen wij altijd onze kosten in bij de aansprakelijke partij. Mocht die vervolgens (een gedeelte van) de kosten onverplicht toch vergoeden, dan wordt die vergoeding uiteraard in mindering gebracht op het hiervoor omschreven honorarium.

Vragen?

Voor meer informatie over onze dienstverlening, een vrijblijvend gesprek of advies kunt u contact opnemen met Joost Groot.

drs. Joost Groot

NIVRE Register-Expert / commerciële zaken

Joost is letselschade expert en daarnaast aanspreekpunt voor alle betrokken partijen bij het behandelen van loonschades. Hij onderhoudt ook de contacten met onze samen­werkings­partners. Neem contact op met Joost voor alle vragen over onze dienst­verlening en de mogelijk­heden om u te ondersteunen bij het verhalen van uw loonschades.

Contact
joostgroot@loonschade.com
06 51975340