Tijd voor een goed verhaal?
We vertellen alles over loonschade
en hoe wij uw schade verhalen.

Contact

Direct contact

Ik wil:

Welkom bij Loonschade.com

Wanneer uw werknemer arbeidsongeschikt raakt bij een ongeval waarvoor een derde aansprakelijk is, lijdt u als werkgever schade. Zo bent u verplicht het loon van uw werknemer tot maximaal twee jaar geheel of gedeeltelijk door te betalen, terwijl hier geen arbeid tegenover staat én u maakt kosten om uw werknemer te begeleiden bij de re-integratie. De schade die u als werkgever lijdt, wordt loonschade genoemd.

Ervaren, transparant, toegewijd

Onze professionals hebben vele jaren ervaring met het behandelen van letselschade en het begeleiden van werkgevers bij het verhalen van loonschadezaken. Die ervaring helpt bij het deskundig, adequaat en vlot behandelen van uw verzuimdossiers. Wij zorgen ervoor dat u met een minimale tijdsinvestering zo snel mogelijk een maximaal resultaat bereikt.

Complexe materie. Werk voor experts

Loonschade.com heeft inmiddels voor een groot aantal werkgevers met succes loonschade verhaald op aansprakelijke partijen. Daarnaast zien we in de praktijk een groeiend aantal werkgevers dat er met nadruk voor kiest om medewerkers actief te ondersteunen wanneer er (letsel)schade is ontstaan. Een goede ontwikkeling.

Loonschade verhalen in 5 stappen

Melden
Contact
Schade berekenen
Onderhandeling
Afhandeling

Unieke dienstverlening

Op het gebied van arbeidsongeschiktheid, verzuimmanagement en loonschade bieden wij een breed palet aan dienstverlening. Door de samenwerking met advocaten, medisch adviseurs, arbeidsdeskundigen en herstelcoaches, rekenkundig experts kunnen wij u en uw medewerkers optimaal ondersteunen en begeleiden.

Scherpste tarief

Loonschade.com hanteert het scherpste tarief voor loonregres dat u in Nederland zult vinden. Gemiddeld betaalt u bij Loonschade.com 15% minder honorarium dan bij andere loonschade experts.

 

Tijd voor een goed verhaal


Meer weten? Tijd voor een afspraak? Samen op zoek naar het vergeten geld? Ik maak graag een afspraak om u meer te vertellen over de diensten van Loonschade.com, om al uw vragen te beantwoorden of hoe we u kunnen helpen bij de zoektocht. En goed om te weten, ook kleine schades lonen.

 

drs. Joost Groot

NIVRE Register-Expert / commerciële zaken

Joost is letselschade expert en daarnaast aanspreekpunt voor alle betrokken partijen bij het behandelen van loonschades. Hij onderhoudt ook de contacten met onze samen­werkings­partners. Neem contact op met Joost voor alle vragen over onze dienst­verlening en de mogelijk­heden om u te ondersteunen bij het verhalen van uw loonschades.

Contact
joostgroot@loonschade.com
06 51975340